SEO Works is dé aanbieder voor betaalbare en kwalitatieve linkbuilding diensten. Van doodgewone linkbuilding tot complexe linkpiramides; bij ons kunt u terecht voor al uw White Hat linkbuilding. Onze levertijd is gemiddeld 48 uur maximaal.

Het gaat hier om een pakket van 20 backlinks op websites met een hoge Pagerank (PR), Page Authority (PA) en Domain Authority (DA). Wij doen alles handmatig; geschikte websites vinden, het schrijven van tekst en het plaatsen van backlinks. Normaliter vragen wij op WarriorForum en BlackHatForum 80$ (omgerekend circa 70 euro) voor dit pakket, maar omdat wij net zijn begonnen op SiteDeals rekenen wij €40,- voor de eerste vijf klanten.

Wij vinden openheid heel belangrijk, daarom maken wij altijd van te voren duidelijk wat u van ons kunt verwachten:
Pakket: 20 backlinks op hoge PR, PA en DA websites.
NoFollow/DoFollow: 100% DoFollow.
Pagerank range: PR 2 - 7 websites.
Duur: 24 tot 48 uur.
Rapport: Jazeker. Achteraf krijgt u een uitgebreide rapport waar u uw backlinks kunt bekijken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd een PM sturen.



Wij staan volledig achter onze diensten. Daarom komen al onze social netwerk diensten met een garantie van 1 maand en al onze linkbuilding diensten met een garantie van 12 maanden.

Heeft u vragen over één of meerdere diensten? Stuur mij gerust een PM!



Wie zijn wij?
Wij zijn SEO Works, een groep van 3 gediplomeerde hobbyisten die zich graag bezig houden met SEO en social networks. Wij zijn sinds eind 2009 al bezig met linkbuilding, het optimaliseren van websites en diverse social networks en zijn voornamelijk actief op WarriorForum en BlackHatWorld (al doen wij alleen aan White Hat SEO).

Waarom ons?
Wij hebben al bijna 6 jaar ervaring. Ons werk spreekt voor zich. Honderden klanten gingen u voor en nog nooit hebben wij problemen gehad met welke dienst dan ook. Waarom? Omdat wij u van te voren duidelijk maken wat u kunt verwachten. Geen addertjes onder het gras. U weet precies waar u aan toe bent en wat u krijgt voor uw geld. Nooit gezeik achteraf.

Wij zijn misschien pas begonnen op SiteDeals, maar als u ons één keer heeft geprobeerd dan zult u gegarandeerd geen andere verkoper meer willen.

Onze diensten?
Wij linkbuilden voor u, wij optimaliseren uw website(s) en wij boosten uw social networks; van Facebook likes tot Twitter volgers, van Facebook shares tot Twitter retweets; bij ons kunt u terecht voor top kwaliteit diensten. Wij hebben totale controle over the kwaliteit die wij leveren omdat wij geen gebruik maken derde partijen. Wij doen alles zelf. Geen gevaarlijke backlinks, bot volgers of bot likes.