Omschrijving: Maak een vliegende start met het verkopen van houten bouwpakketten, via de Nederlandse leverancier kunt u eenvoudig dropshippen met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. De leverancier biedt ook de optie om zelf een voorraad aan te leggen, echter met de reeds 98 ingeladen producten hoeft u daar ook al geen tijd aan te besteden, binnen 1 werkdag na aankoop kunt u al starten met het verkopen van de producten.

Reden verkoop:
Gemaakt voor verkoop.

Leverancier:
Nederlandse leverancier (die ook verzend naar 28 andere Europese landen), die met dropshipping werkt maar ook met eigen voorraad (minimale bestelgrootte: 1). Leverancier levert datafeeds aan op basis van CSV.
Iedere dag worden de datafeeds bijgewerkt, u dient zelf de datafeeds bij te werken op de website zelf (aanpassingen zijn over het algemeen alleen voorraad, de rest veranderd niet). U dient zelf een account aan te maken bij de leverancier.

Premium Plugins:
All in one seo pack pro, Elementor pro, Wordfence Premium, Updraft Plus Backups, Wp all import Pro, WP Rocket.
Premium Thema:
Jupiter X (Exclusief Account waar de licentie mee verbonden is).

Domeinnamen informatie:
Registrar Mijndomein

Domeinnamen:
Miniaturediy.nl/miniature-diy.nl
Domeinnamen beschikbaar voor overname: Miniaturehouses.nl/minaturekits.nl/hout-hobby.nl/hout-hobby.be/houthobbys.nl/minaturediy.com/miniaturediy.be/miniature-diy.com/miniature-diy.be

Leeftijd website:
3 maanden

Inkomsten:
0, zie bovenstaande beschrijving.

Veilinginformatie:
-Het betreft een zakelijke verkoop, alle biedingen die gedaan worden zijn dus exclusief BTW (21%) en u ontvangt na winnen van de veiling een factuur.
-De verhuiscodes van de domeinnamen worden binnen 24 uur na ontvangst van betaling verstuurd. Evenals een export van de database, leverancier gegevens (Nederlandse leverancier op basis van dropshipping en eigen vooraad), Account op de website met beheerdersrol, Ftp account voor toegang tot de ftp bestanden, export van alle bestanden (public_html, private_html, public_ftp, logs, awstats en .htpasswd), directadmin backup, cronjobs voor het importeren van de producten (producten staan ook al ingeladen op de website) en SQL inloggegevens (database), Export bestand van alle producten.
-What you see is what you get.
-Na ontvangst van het verhuistoken wordt u verzocht de domeinnaam zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst op uw naam te zetten.
-Website dient zelf overgezet te worden.


Betaling via:
Overschrijving per bank