Omschrijving website: mijnMinecraft.nl is een van de grootste minecraft hosting websites met een goede naam op gebied van Minecraft.
De URL: mijnMinecraft.nl bestaat uit de nederlandse website met bestelformulier, waar een WeFact administratiepakket aan gekoppeld is, waar wat customwerk aan gedaan is om de huisstijl passend te houden, de werking optimaal en een postbode module voor geschreven is zodat eventueel aanmaningen of facturen automatisch per post verzonden kunnen worden. Er zit natuurlijk een Multicraft koppeling aan de bestelling zodat orders automatisch aangemaakt worden. Via www.mijnmulticraft.nl kunnen leden inloggen en server beheer plegen, servers starten en alles wat multicraft biedt gebruiken.
Er is ook geld uitgegeven aan een nieuw logo en er is een domeinnaam mijnminecraft.be geregistreerd die je er bij kunt krijgen.

Leeftijd site (maanden) en statistieken: De site draait al sinds 2013 en heeft momenteel nog 3 fysieke servers (eventueel ook over te nemen) met veel RAM geheugen, waar totaal 156 servers op draaien op totaal 90GB RAM geheugen.

Maandelijks inkomsten: momenteel ongeveer 100 euro per maand, maar aangezien ik mij op andere bedrijfstakken moet focussen wordt er ook geen tijd of reclame meer voor gemaakt. Doe je dat wel, hou je een actie en verbeter je wat zaken dan is er zeker een bedrag van 400-500 euro per maand mee te verdienen!

Prijs: Ik verwacht een serieuze koper die het stokje over wil nemen en mijnMinecraft weer groot kan maken (en dat gaat zeker met wat aandacht!)
Eventueel is het ook een goede investering als je al minecraft hosting aanbied en je klantbestand wil uitbreiden? De multicraft licentie is eventueel ook over te nemen.
Ik wil als richtprijs een reële prijs van € 1000 tot 1500 euro aanhouden. (excl. BTW op factuur)
Dit is uiteraard bespreekbaar en ook een betaling per termijn is geen probleem.

Bij een eventuele overname ondersteun ik je uiteraard kosteloos. Heb je nog meer vragen of info nodig? laat het dan weten via een PM of e-mail op [email address]