Ik heb met nodejs en android een sms gateway ontwikkelt, app + API. Je kan via de API berichten sturen naar de app op je smartphone die dan automatisch verstuurd worden. Berichten versturen via bv. AWS SNS kost € 0,10 per bericht, als je een (zakelijk) abonnement hebt op je mobiele telefoon is bijna altijd onbeperkt SMS'en inbegrepen (zeker toch in België maar ik vermoed in Nederland ook). Veel goedkoper dus.

De API is eenvoudig te integreren in bestaande websites/softwarepakketten.

Ik ben nu op zoek naar mensen die de combinatie app + API willen testen. Je krijgt een API key die geldig is tot eind juni. Je kan de app en de API tot dan onbeperkt gebruiken. Naderhand krijg je ook een kortingscode voor een licentie aan te schaffen maar dit is zeker niet verplicht! In ruil zou ik graag een beetje feedback krijgen op de werking en de gebruiksvriendelijkheid van de app.

Stuur mij even een PM als je meer informatie wilt, of de app wilt testen.

Belangrijk: je kan geen nummers spoofen met de app. Alle sms'en die je via de API verstuurd worden verstuurd onder je eigen nummer (dus niet onder een shortcode gelijk bij AWS of messagebird).

Belangrijk (2): de app werkt alleen op Android ivm limitaties iOS. De app moet open staan om te kunnen werken (background mode werkt niet bij het versturen van SMS'en). Er is een functie ingebouwd dat de app actief blijft (indien aangezet). Het werkt via een websocket verbinding met de server. Als je de app de eerste keer opstart moet je toestemming geven aan de app om SMS'en te mogen versturen, en moet je je API key ingeven. Pas dan kun je verbinding maken met de server. Voor de rest wijst de app zichzelf uit.