Vind meer relevante opdrachtgevers via WebwinkelCommunity

Ben jij al bekend met WebwinkelCommunity.nl? Dit gratis platform biedt je als freelancer de kans nieuwe opdrachtgevers te vinden, door je diensten aan te bieden en actief op zoek te gaan naar de voor jou relevante opdrachten. Het is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen; een community voor én door freelancers en opdrachtgevers.

Mensen met een eigen webwinkel hebben de tijd vaak niet om teksten te schrijven, om het design te optimaliseren en bijvoorbeeld te starten met SEO. Zij richten zich het liefst op hun core business; het verkopen van producten. Andersom werk je als freelancer het liefst voor langere tijd met duurzame opdrachtgevers. Het bespaart je acquisitie, het doornemen van ellenlange briefings en het uitwerken van meerdere losse facturen. WebwinkelCommunity brengt beide groepen samen!

Waar veel platforms een commissie in rekening brengen bij freelancers, voor opdrachten die zij aannemen of diensten die zij op het platform aanbieden, doet WebwinkelCommunity dit niet. Het platform is in deze opstartfase zelfs helemaal gratis te gebruiken; jij bepaalt tegen welk tarief je welke opdrachten uitvoert voor onder andere mensen met een webshop.

Meld je nu dan ook gratis aan bij het platform om als freelancer te groeien en tegelijkertijd bij te dragen aan de groei van WebwinkelCommunity!