Gezocht:
Een goede, ervaren programmeur met Wordpress ervaring voor het doorontwikkelen van een bestaande webapplicatie.

Op zoek naar:

In een eigen beheer omgeving, deels gebaseerd op Wordpress software (o.a. voor login met wordpress account), maken we gebruik van een systeem waarmee cliënten die een “gezondheid-coaching-programma” volgen een intake formulier kunnen invullen. Dit is een vragenlijst waarbij de antwoorden (op dit moment) voor de admin zichtbaar worden in PDF vorm.

Wat nu bestaat:
* Klant interface met vragenlijst, waarbij hij/zij antwoorden kan geven en de antwoorden daarna kan indienen
* Admin interface waarbij iedere ingevoerde vragenlijst in PDF vorm kan worden gedownload
* In de admin interface kunnen nu al de vragen in deze vragenlijst worden beheerd

Waar we naar op zoek zijn is vooral uitbreiding van de admin interface en functionaliteiten. In hoofdlijnen zijn we op zoek naar:

1. Credits systeem. Deze software draait in combinatie met Wordpress software, en een specifieke plugin genaamd “Wishlist member”. We zoeken dat een gebruikersaccount (wordpress) met een specifiek lidmaatschap level (Wishlist member software) een specifiek aantal CREDITS krijgt na aanmelding. Waarbij iedere credit staat voor hoeveel keer hij de vragenlijst kan invoeren, om daarna advies te krijgen. We zoeken daarbij de mogelijkheid dat accounts credits toegevoegd kunnen krijgen:
a. Na registratie
b. Handmatig door de admin
c. Automatisch na aankoop

2. Onderscheid in analyse. Als de klant de vragenlijst gaat invullen, dient te worden bekeken of dit de eerste, tweede, of derde keer is.

3. Herstructurering vragenlijst. We willen de admin structuur aanpassen in 3 delen: algemeen basis deel, een open vragen deel en symptomen (ja/nee) deel. Het algemene deel wordt alleen bij iedere 1e analyse van de drie ingevoerd (en dus ook bij de 4e, 7e, etc). Het open vragen deel is per analyse verschillend (voor analyse 1, 2 en 3 dient deze apart te worden beheerd) en het symptomen analyse deel is altijd hetzelfde.

4. Mogelijkheid voor admin om advies te geven. We willen graag dat er een aparte interface wordt gebouwd, waarbij door middel van invulvelden de admin advies kan geven aan de klant. Uit de ingevulde waarden willen we dat een PDF wordt gegenereerd, en naar de klant wordt gemaild.

5. Functie voor standaard advies protocollen. We willen graag dat in de advies interface standaard protocollen kunnen worden ingeladen, waarbij alle invulvelden in 1x worden ingevuld op basis van vooraf vastgestelde antwoorden.

Belangrijk bij programmeren: We willen in de toekomst een klant kunnen toewijzen aan een coach. Dat betekent dat er tussen het “admin level” en “klant level” een “coach level” komt te staan. Een admin dient “coaches” te kunnen beheren. En dient een klant te kunnen toewijzen aan een coach. Vanuit het “coach level” dient het volledige proces van advies geven te kunnen worden beheerd.

Toelichting:
We snappen dat op basis van bovenstaande het project erg abstract is. Als je een goede programmeur bent met wordpress kennis en je zin hebt in deze opdracht, laat ons via een Prive bericht iets weten, dan geven we je de complete, gespecificeerde, briefing.

Het budget:

Graag offerte

Deadline:
Eind augustus