Omschrijving website:
Bij deze moet ik helaas de website hondenrassen(.net) van de hand doen. Ik ben te druk voor klanten op dit moment.

De domeinnaam
De website heb ik een half jaar geleden opgezet. De domeinnaam heeft 33.000 exact en er is ook heel veel mogelijk met deze website. Domeinnaam was destijds niet goedkoop bij de overname.

De layout
De layout heb ik zelf laten ontwerpen.

Website html
De website is gewoon html. Dit heb ik gedaan zodat iedereen gewoon een pagina kan aanmaken en vervolgens in de menu.php (die geinclude wordt) kan worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor het topmenu. Makkelijker kan dus niet.

Domeinnaam
De domeinnaam aangekocht voor een aardige prijs en daarbij is er veel tijd gaan zitten in het seo ready maken van de website. Ik heb enkele backlinks geplaatst naar de website en ben erg druk geweest met het plaatsen van de teksten op de website. Alle pagina's hebben unieke descriptie en keywords.

EXTRA: Teksten twv €136,88
Vergelijkbare teksten liggen al klaar van de poedel, dalmatier, labradoodle, sheltie, husky, dobermann, engelse springerspaniël, viszla, foxterriër, sint-bernard, chow chow, jackrusselterriër en groenendaeler. Het betreft hier 3422 woorden ter waarde van €136,88! Deze teksten zitten bij de koop in. Je kunt dus meteen aan de slag met toevoegen van rassen zonder teksten te hoeven schrijven.

Inkomsten
Er staan geen adsense op de website's. Het was de bedoeling deze ipv van een ras op de homepage toe te voegen als de bezoekers kwamen. Ook wilde ik (zoals bij hondenbench) met bol.com affiliate geld gaan verdienen.

Leeftijd site (maanden): 6/9 maanden. Domeinaam is ouder.

Unieke bezoekers/dag: 7/8 per dag

Prijs: Het is bieden vanaf €100. De buy now bedraagt €800. Dit is het bedrag wat ik heb betaald voor alles bij elkaar. Dan heb ik het niet over de tijd die ik erin gestoken heb. Het zou mooi zijn als ik dit er voor krijg, maar de reserve ligt een stuk lager!

Betaling via:
Zakelijk (met factuur). Geboden prijzen zijn exclusief btw.