Omschrijving website:

Autoverzekeringswebsite met affiliate van Daisycon. Website staat de afgelopen maanden stabiel op plek 4 op één van de belangrijkste zoekwoorden voor autoverzekeringen. Daarnaast scoort hij op vele autoverzekering gerelateerde zoektermen erg goed. Zoals bijvoorbeeld "autoverzekering voor jongeren".

Het betreft een .net domein die ook nog eens in Belgie hoog scoort. Erg groot bereik met de website dus.


URL: Voor serieuze kandidaten
Leeftijd site (maanden): Ongeveer een jaar

Maandelijks inkomsten: 1000 euro gemiddeld.
Autoverzekeringsaffiliates leveren tussen de 35 en 100 euro op.

Details:
Mijn kwaliteiten liggen bij het promoten en linkbuilden van een website. Niet opmaken en CTR verbeteren. Hier valt nog zeer veel uit te halen. Momenteel wordt er gebruik gemaakt van Genesis gecombineerd met een zeer SEO geoptimaliseerde thema.

Ik ben voorstander van een afspraak in persoon om alles te regelen. Dit kan op kantoor in Groningen. Naast Daisycon worden doormiddel van webmastertools en analytics alle statistieken bijgehouden. Deze zijn in te zien wanneer we op één lijn zitten in de prijs.

Beetje cliché maar de website hoeft niet weg. Als ik hem niet wou verkopen zou hij hier niet staan maar ik wil hem niet dumpen.

Graag enkel in gesprek gaan als je bereidt een bedrag te betalen wat passend is bij een dergelijke website...

Unieke bezoekers/dag:
Details & stats:

Prijs: xx.xxxx

Waarom verkopen:
Druk met de zaak. Minder tijd om eraan te werken. Daarnaast wil ik een paar investeringen doen waarbij ik het bedrag zou kunnen gebruiken.

Betaling via:
Overschrijving, Privé verkoop