Whapchat - Whatsapp with a random stranger:
Uniek concept, eigenlijk chatroulette/Omegle maar dan volledig op basis van Whatsapp! Je hebt geen andere app of wat dan ook nodig, je voegt de contactpersoon toe (Whapchat dus) en alle chats lopen door je server heen. De verzender verzend dus zijn bericht via Whatsapp, de ontvanger ontvangt het bericht via Whatsapp en dit allemaal anoniem zonder dat ze elkaars nummer zien.




Whanon - Send anonymous Whatsapp:
Daarnaast bied ik een andere site aan welke momenteel gesloten is, maar hiermee is het mogelijk om een anoniem bericht naar iemand te sturen met Whatsapp zonder dat je zelf Whatsapp hebt. Je kunt dus chatten via een online whatsapp client in je browser, waar de ontvanger van de berichten dit gewoon via Whatsapp zal ontvangen en lezen.
Link: Voorbeeld homepage
Link: Voorbeeld chat
Domeinnaam: www.whanon.com




Leeftijd sites (maanden):
Whapchat: 30 december 2013
Whanon: 7 december 2013








Nog geen promotie dus bezoekers voornamelijk uit organisch!

Waarom kopen?:
Iedereen heeft tegenwoordig Whatsapp. Het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Waar de jeugd voorheen op MSN zat, is dit allemaal nu verplaatst naar Whatsapp, kortom een gigantische markt! Veel mensen die zich vervelen en op het station op de trein wachten ed. is dit een uitkomst voor. Je hebt geen computer nodig, de drempel is zeer laag om een gesprek met een willekeurig persoon te beginnen en je hoeft geen nieuwe apps of software te installeren. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat je foto's naar elkaar kunt sturen via Whatsapp zoals je dat normaal ook zou doen, en dit alles volledig anoniem. Bij de juiste promotie kan deze website/dienst zeer groot worden!



Inbegrepen bij aankoop:
- Design en bronbestanden (copyright moet blijven staan indien je design wilt behouden of aanpast)
- Website en bronbestanden
- Domeinnaam Whapchat.com
- Domeinnaam Whanon.com
- 06 nummer en inloggegevens Whatsapp
- Simkaart (indien gewenst, niet noodzakelijk voor dienst)
- Facebook pagina (https://www.facebook.com/whapchat)
- Domeinen (whanon.com - whanon.nl - whanonymous.com - whanonymous.nl - whapchat.be - whapchat.com - whapchat.eu - whapchat.net - whapchat.nl)



Waarom verkopen:
Geen tijd om er een succes van te maken.


Bieden:
Vanaf 25 euro. Biedingen zijn excl. BTW.



Betaling via:
iDeal | Paypal | Overschrijving