Omschrijving website:

URL: www.studieboekengezocht.nl
Ook opzet voor nieuwe layout: https://dev.studieboekengezocht.nl Gebasseerd op populaire Yii2 framework. Alleen maar layout wysiwyg.
Leeftijd site (maanden): 72+ maanden / 6 jaar

Maandelijks inkomsten: Onbekend
Details: Oude pagerank 5 site, stabiel, 'slaapsite', geen tijd in gestoken. Aantal sterke backlinks vnl van startpagina.nl Vanwege hoge PR veel mogelijkheden qua linkbuilding. Heb nog openstaande verzoeken liggen, waaronder van grote startpagina dochters.

Er dient een affiliate feed ingelezen te worden (bol.com bij voorkeur). Deze boeken worden getoond naast de tweedehands boeken, waardoor er omzet gemaakt wordt. Ook dient er een Google Adsense account gekoppeld te worden, maar nog niet de tijd gehad om die van de vorige eigenaar te vervangen.

Integratie met microdata is aanbevolen, zodat de boeken ook daadwerkelijk als boeken geindexeerd kunnen worden door o.a. Google.

Idee was om zsm een barcodereader toe te voegen voor mobiele apparaten. Die kan middels de nieuwe HTML5 API voor camera. Deze functie kan dan direct vanuit de webpage aangeroepen worden op mobiele apparaten. Voor zover ik na kon gaan is dit uniek.


Unieke bezoekers/dag: Onbekend, recentelijk GA geinstalleerd, 10-40 bezoekers per dag maar weet niet of de installatie correct en volledig is.
Details & stats: 700 geregisteerde gebruikers, 2648 geplaatste boeken. Hoge bounce-rate (70%), vandaar opzet nieuwe layout!

Prijs: Bieden vanaf 500

Waarom verkopen: Geen tijd om de affiliate feed en Google Adsense te integreren e.d. dus kost nu alleen maar geld.
Website heeft zeker potentie als je tijd en kennis hebt om de website te vernieuwen, ruwe diamant.

Betaling via:
Paypal | Overschrijving | Andere


Voor meer informatie, stuur een berichtje.