Te koop: Groot linkdirectorie netwerk – High pagerank
Ondanks het grote succes dat het linkdirectorie-netwerk me heeft gebracht, wil ik het te koop aanbieden i.v.m. een te volgen opleiding. Het directorie netwerk is zeer geschikt om linkbuilding op aan te bieden. Daarnaast zijn er passieve inkomsten op de betaalde directories.

In het kort, wat krijg je bij het gewenste bod? De beschikking over*:
- Backlinktoevoegen.nl (PR5)
- Backlinkregistreren.nl (PR5)
- Backlinkaanmelden.nl (PR4)
- Voeglinktoe.nl (PR3)
- 123linktoevoegen.nl
- Jouwlinktoevoegen.nl
- Onlinelinktoevoegen.nl
- Artikeldirectorie.nl (PR4)
- Artikelaanmelden.nl
- Artikelregistreren.nl
- Backlinksuggestie.nl
- Backlinkdirectorie.nl (PR3)
- Backlinkstoevoegen.nl
- Backlinksplaatsen.nl
- Gratislinktoevoegen.nl

* Inclusief layouts, scripts en betaalde hosting over het algemeen een jaar.

Inkomsten
Zie bijlagen voor het bewijs. Over het jaar 2012: 25K, tot heden 2013: 11K
Let op! Dit is een combinatie van passieve inkomsten en actieve inkomsten. Dit houdt in dat hier ook de inkomsten bij zitten van de op de website aangeboden SEO pakketten. Hiervoor diende dus respectievelijk 40/80/120 backlinks gecreeerd te worden.

Statistieken
De meeste linkdirectories trekken zo’n 20 bezoekers per dag, voornamelijk vanuit Google. Er zijn circa 2/3 websites waarop actief geadverteerd wordt. Deze links zou ik persoonlijk laten staan vanwege de bezoekers die ervanaf komen.

Vraagprijs
Deze is gebaseerd op de potentie die het heeft laten zien de afgelopen maanden. Zonder promotie komen er nog steeds aanvragen van seopakketten binnen. Ook de kleine seo-pakketjes (10 high pr links voor EUR. 20,-) zijn populair.

Startbod EUR. 3500,-
Opbieden met EUR. 500,-


Potentie
In de wintermaanden heb ik in 2012 ervaren dat de bestellingen explosief toenamen, o.a. door de juiste marketing-technieken toe te passen en veel reclame te maken kunnen bezoekers-aantallen verder stijgen en kunnen dezelfde verkoopcijfers worden behaald als in 2012. De reden dat ik het netwerk wegdoe is niet omdat het niets meer oplevert (integendeel!) maar simpelweg omdat ik er geen tijd meer voor heb.Verder heeft dit netwerk eerder te koop gestaan maar door omstandigheden kon de hoogste bieder niet voldoen aan de vraagprijs.

Kortom een linkdirectorie/artikeldirectorie-netwerk met high/mid-PR websites waarop actief linkbuilding aangeboden kan worden aan klanten. Verder zit er achter elke directorie een opgebouwde email-database met circa 6000 emailadressen die enorm zullen klikken op marketing-mail!