Hallo,

Het is de bedoeling dat een klant, die bijvoorbeeld een rit in Italië vanaf een luchthaven naar een bestemming, kan boeken en afrekenen via onze website.
In eerste instantie zullen wij de mogelijkheid bieden om ritten van of naar een luchthavens te boeken, maar daarnaast hebben we ook de intentie om de klanten ritten op uurbasis of van punt A naar punt B te kunnen laten boeken.
Ook willen wij onderscheid maken tussen diverse soorten klanten. Sommige klanten zoals bijvoorbeeld bedrijven, willen wij ook de mogelijkheid aanbieden om op rekening te kunnen boeken.

Sinds kort maken wij gebruik van een systeem genaamd Pitane (zie link en ga naar de demo)(back-end) waar wij de gegevens van klanten en vervoerders in kunnen opslaan en bewerken. dit moet dus gekoppeld worden aan de website.
De diverse prijzen en berekeningen kunnen in dit systeem aangemaakt worden. Ook de financiële afhandeling zoals facturatie kan via dit systeem verwerkt worden.

Wij zijn op zoek naar een partij die voor ons de front-end (portal) kan maken waardoor klanten online hun ritten kunnen boeken en afrekenen, en daarnaast ook diverse instellingen kunnen maken en overzichten kunnen bekijken.
De “gewone” website is momenteel in de maak en wij maken hierbij gebruik van Joomla.

Hierbij stuur ik een URL van een concurrent van ons http://www.limores.net/car-service.do
Dit bedrijf heeft een boekingssysteem (front-end) die ik ook zeer geschikt zou vinden voor mijn bedrijf.
Daarnaast biedt dit bedrijf voor haar klanten de mogelijkheid om diverse instellingen te maken en overzichten te bekijken.

Ik ben dus op zoek naar een partij die voor mij het reserveer gedeelte kan maken inclusief de internet kassa.

Graag verneem ik jullie reactie.