Omschrijving website:

Uniek en zeer professioneel gemaakte online warenhuis (shop-in-shop concept) met de mogelijkheid om een oneindig aantal zelfstandige shops te maken met elk een eigen administratie, lay-out en contentpagia's en navigatie. De administraties zijn per webwinkel uitbreidbaar met diverse modules zoals boekhouding en nieuwsbrief.

Eigenaren van de shops kunnen zelfstandig producten uploaden en beheren. De producten zijn op 2 manieren te benaderen: 1) vanuit de navigatie van het warenhuis (hoofdnavigatie), 2) de bezoekers kunnen ook direct naar een specifieke winkel gaan, de producten bekijken en kopen.

De betalingen van de consument lopen via 1 kassa (dus één iDeal abonnement) voor alle webshops. In de hoofdadministratie van het warenhuis en van de aparte webshops worden de inkomsten goed verdeeld en bijgehouden.

Het is mogelijk om statistieken en diverse rapportages uit te draaien, ook per webshop.

Dit platform heeft ruimte voor meer dan 100 webshops met verschillende ondernemers op 1 url en is dus ook geschikt voor dropship en affiliate concepten.

Waarom verkopen: Het platform is door en door getest. De realisatiefase is afgerond. Wij hebben zelf geen energie en tijd meer om de commerciële fase op te starten en naar behoren uit te voeren. Wij zoeken iemand met commerciële talenten en ambities die de energie en tijd heeft op dit prachtig project naar het volgend niveau op te tillen. Het maken van deze website heeft meer dan dit bedrag gekost. De potentiële opbrengsten zijn enorm gezien de huidige trends, o.a. in de detail en groothandel. Kortom: een top investering voor de toekomst.

URL: wordt op verzoek, per email opgestuurd.

Maandelijks inkomsten:
Details: nu nog niet relevant.

Prijs: € 15.000 en € 60,- per maand voor hosting, licentie, upgrades en support.

Betaling via:
| Overschrijving | Contant
WIS MIJ: (De titel van je topic is als volgt samengesteld: naam.nl | xxxbez/dag | xx€ inkomsten/mnd)