Bij deze wil ik G4G (Gangsters for Gangsters) - www.g4g.nl te koop aanbieden. Het spel is al jarenlang populair onder de online rpg gamers.

Licentie
Naast de site verkopen we het recht op de licentieverkoop. Er zijn tussen 2007 en 2009 meerdere licenties verkocht, deze kosten 1750 euro exclusief BTW. Dit vertegenwoordigd de nodige extra inkomsten.

Leden en activiteit
Er zijn momenteel 546 geactiveerde leden, waarvan circa 35 elke dag komen spelen. 20 hiervan hebben een betaald account.

Afgelopen week zijn er 74 man ingelogd en in de afgelopen maand waren dat er 239.

Er wordt dus nog steeds flink gespeeld.

In de afgelopen periode is er niet geadverteerd, hier is dus nog een grote winst te boeken.

Prijzen
In het verleden zijn er al meer dan 12.000 euro aan prijzen uitgegaan; dit is heel consequent gedaan en je zult dus geen klachten vinden m.b.t. leden die zich afgezet voelen.
Er werd per ronde voor zo'n 400 - 450 euro door ons uitgegeven aan prijzen. Dit leverde ongeveer 1850 euro ex BTW op.

Stidda
Na enkele maanden hebben we, op basis van G4G, een nieuwe site ontworpen, genaamd Stidda - www.stidda.nl . Na enkele rondes werd er echter door de leden terugverlangd naar G4G, waarna we deze weer online gezet hebben. Stidda blijft echter ook draaien. Voorlopig zullen we aan Stidda blijven werken en hier geen versies van verkopen, we kunnen contractueel laten vastleggen dat wij bijvoorbeeld gedurende
6 maanden geen verkopen hiervan zullen doen.

Huidig
In de huidige ronde geven we slechts een Ipod weg, dit heeft deze ronde iets meer dan 50 euro opgeleverd. Ik vermoed dat met een serieuze advertentiecampagne op een aantal sites en een mooiere set prijzen de inkomsten gemakkelijk een stuk omhoog kunnen, aangezien de site in 2007, 2008, en begin 2009 gemiddeld 2750 euro p/m opleverde (inclusief licentieverkoop).

Inclusief...
De site wordt geleverd inclusief alle scripts, cartoons/filmpjes (zie o.a. voorpagina, meer beschikbaar, demo indien gewenst aangezien we ze momenteel niet in de site hebben zitten), de domeinnamen g4g.nl en
g4g.mobi, het ledenbestand, de PSD-layout. Indien gewenst kun je nog enkele maanden gebruik maken van onze hosting, bijvoorbeeld tot aan het einde van de ronde.
Je krijgt de volledige rechten over de licentie, en mag dus gewoon doorgaan met de verkoop van de G4G-scripts. Wij zullen hier zelf mee stoppen. Wij willen dit contractueel laten vastleggen.

Prijs
De prijs van € 7.500 exclusief BTW (buy now: € 12.500) is gebaseerd op de licentieverkoop, inkomsten uit het verleden, naamsbekendheid en de potentie.

Meer info?
Neem even contact op met [email address]!