SOCIAAL SPAREN!


Facebook likes en twittervolgers kopen kan altijd en is ook mogelijk via sitedeals. Maar wie zijn deze likes en volgers?De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan het concept sociaalsparen. Het idee hierachter is dat iedereen een advertentie kan plaatsen. klanten en mensen die goede doelen willen steunen kunnen zich aanmelden als spaarder en zo eenvoudig de advertentieberichten plaatsen op hun Facebook of Twitter. Voor elk geplaatst bericht betaald de adverteerder een bedrag aan het goede doel. Dat is nog eens sociaal ondernemen! Jij goede reclame en ook nog eens steun voor goede doelen.


Goede doelen
Het leuke aan het concept is dat voor elk geplaatst bericht een bedrag wordt betaald aan een goed doel naar keuze. Zo heeft de testperiode €184 euro voor Cordaid Memisa opgeleverd. Er kan gespaard worden voor meerdere goede doelen.


Nederlandse spaarders
inmiddels hebben zich 85 Nederlandse spaarders ingeschreven en zijn er 50 adverteerders actief. Daarnaast kunnen spaarders ook online winkelen voor het goede doel en kunnen zij prijzen winnen.


Adverteerder
Wil je als adverteerder meer info klik dan op de tour. Maak eenvoudig een account aan en om te testen bieden we je een kortingscode aan voor advertentietegoed. Deze code kun je opvragen via text [email address] onder vermelding van SD2014ae16 kortingscode.


Heb je vragen dan kun je gerust contact met ons opnemen.


Team Sociaal Sparen.