Met ruim 2.5 miljoen alleenstaanden in Nederland zijn Datingwebsites ‘booming’. Maar het aantal SexDatingCash websites en andere datingscripts zijn zoveel gebruikt, dat veel singles dergelijke websites uit de weg gaan.
Daarnaast bieden deze scripts je zo weinig mogelijkheden. Je zit met een vast script, je kan er niet je eigen touch aan geven, en je kan al helemaal geen extra functies toevoegen. En dat terwijl er zoveel manieren zijn om deze scripts te verbeteren, en dus meer geld te verdienen…
Daarom bied ik mijn codeerkunsten aan voor een scherpe prijs

Zelf ben ik bezig met het ontwikkelen van een eigen datingwebsite. Omdat ik dus al een script klaar heb liggen, kan ik voor een fractie van de normale prijs een op maat gemaakte datingwebsite voor je maken. En hierbij hoef je geen zorgen te maken dat het script straks overal op het internet te vinden is, want ik verkoop het slechts 15 keer.

Functies
Registratie + login
Berichten versturen
Flirts sturen
Overzicht online leden
Mollie integratie met nieuwe API (je hoeft alleen je Mollie KEY in te voeren. Als je nieuwe betaalmogelijkheden toevoeg bij Mollie, zal deze automatisch bij de website verschijnen)
Creditsysteem (stel zelf in hoe duur credits zijn, en hoeveel credits het kost om een bericht te sturen)
Zoeksysteem
Profiel (foto’s uploaden, informatie toevoegen etc.)
Custom CMS (bewerk makkelijk al de content op de site, alle SEO elementen, bewerk leden etc.)
Volledige statistieken (aantal leden, betalingen, berichten etc.)
Rapporteren (het rapporteren van berichten en gebruikers indien deze ongewenst gedrag vertonen)

Optionele functies:
Automatisch berichten sturen naar nieuwe leden (indien je met fictieve profielen werkt)
Andere betaalde functies (bijvoorbeeld een week lang berichten sturen voor €XX, of een spotlight-functie)
-> Daarnaast kan ik vrijwel alles als functie toevoegen wat jij zelf wilt. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs
Het basisscript is te koop voor €150 exclusief BTW. Afhankelijk van wat je precies zoekt, zal ik je een prijsopgave sturen.

Design
Het script kan geleverd worden in een standaard design, of je kunt een design (bijvoorbeeld PSD) aanleveren waar ik het script in implementeer voor een meerprijs.

Voorbeeld/demo
Demo is beschikbaar, maar omdat ik het script beperkt wil laten verschijnen op het internet, dien je een PM te sturen voor een voorbeeld.

Contact
Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Indien je functies hebt die je er graag in zou willen, dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden.
Stuur een pm of mail naar [email address]