“Na een heerlijke vakantie op Tenerife, wilt u natuurlijk wel wat leuke kiekjes overhouden. Deze zijn natuurlijk te maken met een goede digitale spiegelreflexcamera. Maar wilt u meer uit uw camera halen: dat kan met de cursus ‘Fotografie’. Bij deze cursus leer je hoe je het beste de camera kunt gebruiken. Denk hierbij aan goede belichting of het scherpstellen van de camera. Deze cursus is al te volgen vanaf 89,- per persoon!

Om nog meer uit je foto’s te halen, is het mogelijk om een extra fotografie cursus te volgen. In deze cursus leer je hoe je het beste foto’s kunt maken in een fotostudio. Daarna is het leuk om je foto’s dat ene extra te geven. Dit kun je leren bij de cursus fotobewerking, wat gebeurt met het meest geavanceerde foto bewerkingsprogramma photoshop, ontwikkelt door Adobe. De cursus ‘fotografie voor gevorderden’ is te volgen voor 110,- per persoon, de cursus ‘fotobewerking’ is te volgen voor 135,- per persoon.

Ook is het mogelijk om bij Mediacursus Drenthe een cursus webdesign te volgen. Bij deze cursus leer je hoe je met photoshop geweldige webdesigns kunt maken. In 3 informatieavonden leer je hoe je de beste een professioneel kunt maken. Ook deze cursus is te volgen voor een zeer laag bedrag, 135,- per persoon. Bij de cursussen ‘fotobewerking’ & ‘webdesign’ is het programma photoshop inbegrepen.

Wacht niet langer en volg onze cursussen tegen zeer betaalbare prijzen.

www.mediacursus.nl