Domeinnaam(en) te koop:
- idealvergelijker.com
- idealvergelijker.nl
- idealvoorbeginners.com
- idealvoorbeginners.nl
- idealvoorjewebshop.com
- idealvoorjewebshop.nl
- idealwijzer.com
- idealwijzer.nl
- vergelijkideal.com
- vergelijkideal.nl

Huidige registrar:
TransIP

Domeinen zijn apart verkrijgbaar:
Nee als set

Statistieken:
URL | niet van toepassing

Betaling via:
Paypal | Overschrijving | Andere

Bijkomende informatie:

Wordt verkocht met officiele BTW factuur!


Er komen jaarlijks zo'n 5000 - 7000 webshops bij en die zullen bijna allemaal iDeal willen. Er bestaan nu zo'n 45000 webshops in Nederland en die zullen eventueel ook wel interesse hebben in het vergelijken van iDeal aanbieders.

Een aantal van de Payment providers heeft zeer interessante affliate programma's. Zo bied Targetpay €0,05 per transactie voor 1 jaar per aangebrachte webshop. Een webshop met slechts 3 bestellingen per dag levert dan al € 50,- op. Heb je 10 webshops met 3 bestellingen per dag, € 500,-, etc. etc.

Als je 0,5 procent van de nieuwe en 0,25 procent van de bestaande webshops weet te strikken zit je al op zo'n 150 webshops. 150 webshops met 3 bestellingen per dag maakt € 7500,-...

Of als je het anders bekijkt op iDeal zit zo'n 15000 zoekopdrachten per maand en op webwinkel/webshop beginnen zo'n 8000. Als je 1% van dat verkeer hebt met een conversie van 3% zit je al op 7 webshops per maand. Dat zou 84 webshops in één jaar maken. Als elke webshop 3 bestellingen per dag heeft kom je op al op € 4000,- omzet... Los van eventuele advertentie inkomsten, verkopen van e-books met informatie, etc. etc.