Nieuw domein marktplaats


Ik bied regelmatig een aantal van mijn domein aan hier op SiteDeals, daarnaast staan al mijn domeinen geparkeerd (buiten degene die ontwikkeld zijn) op SEDO Domain Marketplace.

Omdat ik een overzicht wilde van mijn al mijn domeinen voor potentiële klanten ging ik op mijn toenmalige persoonlijke website http://no.nl/L42 mijn domeinen plaatsen. Regelmatig krijg ik e-mails van nieuwe klanten dat ze via Google mijn website hebben gevonden en geïnteresseerd zijn in één of meerdere domeinen. Dat ze op mijn website komen vind ik niet gek, maar via Google (nooit energie in de website gestoken) vond ik gek dus ging ik even opzoeken.

Nu blijkt:
Zoekwoord => Positie
premium domeinen => Positie 1,2
premium domein verkoop => Positie 1,2,3
top domein verkoop => Positie 1
generieke domeinen => Positie 6
3 karakter domeinen => Positie 6
generieke domeinen verkoop => Positie 3,4,5
top domeinen => Positie 7
Domein verkoop => Pagina 1 onderaan

Dit zijn toch serieuze posities die mee tellen op het gebied van domein verkoop. Momenteel staan er gewoon HTML pagina's op met mijn domeinen, maar bij interesse zal ik hier een mooi domein veilingsysteem op maken.

Zou jij je domeinen voor de verkoop plaatsen op een website die zeer goed scoort in Google wat uiteraard meer potentiële klanten aantrekt voor jouw domeinen?
Willen jullie dan een domein marktplaats hebben met alleen premium top domeinen en alleen toegankelijk voor ondernemers, of moet iedereen zijn domeinen kunnen aanbieden?

Ik zal zelf een mooi veiling systeem gaan maken met begin en eind tijden die je zelf naar wens kunt instellen.

Als er interesse is voor een nieuwe domein marktplaats hoor ik het graag van jullie!

Sjoerd van Mook
SVM Solutions