Soort werkzaamheden:
Je zult aan de slag gaan als redacteur van Voetbalinfo. Je komt in een gemotiveerd en kwalitatief goed team terecht. Je zal samen met andere redacteuren de website proberen omhoog te helpen.

Omschrijving van de werkzaamheden:
Het schrijven van voetbal gerelateerde berichten. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuws op de website die de bezoekers uiteindelijk lezen. Je zorgt voor jezelf voor naam bekendheid en geeft de website een professionelere uitstraling.

Budget voor dit project:
Je zult per bericht betaald krijgen, het bedrag hangt van je prestaties en ervaring af

Alle overige informatie:
Voetbalinfo is een website waar binnenkort al het laatste voetbalnieuws op te vinden moet zijn. We proberen met een gemotiveerd team onze bezoekers te geven wat ze zoeken, door unieke dingen toe te voegen aan de website hopen wij net dat beetje meer te brengen wat andere websites niet hebben.

Waar moet je aan voldoen:
Je hebt de Nederlandse taal onder de knie en volgt het voetbal op de voet, je bent gemotiveerd om de bezoekers het laatste nieuws voor te schotelen. Enige ervaring is altijd welkom, maar niet een must.

Interesse?
Stuur een sollicitatie met je naam, woonplaats, msn, e-mail, motivatie en één proefbericht naar vacatures[@]voetbalinfo[.]nl
Alvast bedankt voor jullie moeite!